• Öppetider Gårdsbutiken Tis 10-19 I Tors 10-19 I Sön STÄNGT
Frakt från 89 kr | Fraktfritt över 1500

Gårdsbutiken

ÖPPETIDER FROM 1 NOVEMBER 2022

Tisdag10.00-19.00
Torsdag10.00-19.00
SöndagSTÄNGT

Övrig tid efter överenskommelse, bara ring eller skicka ett sms till 0739-884064.

BETALNING

I Gårdsbutiken kan du betala med kort, Swish eller med Klarna.

RÅDGIVNING

Vi hjälper gärna till med tips och råd kring din hästs utfodring och eventuella problem. Våra leverantörer St Hippolyt och Swedfed's foderkonsulenter erbjuder dig att räkna på din hästs  foderstat.

VÅRA FODERLEVERANTÖRER

Swedfed All In är nya generationens kraftfoder helt  svensktillverkat och utvecklat av en agronom. Detta foder säljs som  enstaka säckar eller som helpall med leverans direkt hem till dej till  ett mycket fördelaktigt pris. Swedfed erbjuder gratis  foderstatsberäkning till dej som vill använda All In tillsammans med  ditt analyserade grovfoder.

Wiromin är ett svenskt företag och använder endast  råvaror av absolut högsta kvalité för att upptagningsförmågan ska bli  optimal hos dina djur och för att värna om vår natur. Wiromin har ett  brett utbud av flytande och torra vitaminer, mineralfoder och  fodertillskott för häst. Allt svensktillverkat under gediget kunnande.

St Hippolyt är ett naturligt val för dig som vill ha  det bästa för din häst. Om du vill köpa en större mängd St  Hippolyt/Agrobs foder kan du beställa helpall, direkt hem till dej, helt  fraktfritt genom oss (Gäller till de flesta orter inom Sverige). St Hippolyts foderkonsulenter hjälper gärna till att räkna på din hästs foderstat. Läs gärna mer om St Hippolyts foder på deras hemsida.

RS Mustang erbjuder svensktillverkade produkter av svenska råvaror. Vi har möjlighet att ta hem hela RS Mustangs sortiment. 

Vi har även HAVENS, Edel, Complett, Spannex, Dr Schaette och Trikem.  Dessutom ett stort antal råvaror som lusernpellets, havre, korn, vete,  aspbarkspellets, linfrökaka, foderärt, vetekli, snäckskal och  betforsnitsel. Du hittar även foder till fjäderfä, kanin/marsvin samt  kattmat och kattsand.

Saknar du just din produkt? Fråga oss vi tar gärna hem.

HITTA TILL OSS

Gårdsbutiken ligger ute på landet i Gullborga, mellan Stenungsund och Ljungskile. Välkomna!