• Gårdsbutiken öppen tis 10-19 | tors 10-19

EVO boots Workshop 30 juni

|1/06, 2024

EVO boots Workshop 30 juni

Viahov - Specialister på hovboots erbjuder en endagskurs i anpassning av Evo boots för  hästägare som vill lära sig grunderna om Evo Boots och hur man anpassar dem. Vi kommer demonstrera bootsutprovning på en häst och gå igenom grundläggnde teori om hur Evo Boots fungerar. 

VI presenterar också några av de vanligaste teknikerna för att  "varmbootsa" skorna. Individanpassning av hovboots är viktigt för dig som har en häst med lite svårare hovform eller stort steg - och du vill vara säker på att bootsen sitter ordentligt på hoven och har en tajt och smidig passform. Efter avslutad kurs kommer du ha fått med dig några viktiga verktyg för att kunna anpassa Evo Boots till din egen häst!

(För dig som vill jobba professionellt med bootsutprovning rekomenderar vi istället att du går vår mer omfattande 2-dagars bootsclinic där du kommer få lära dig alla tips & trix för att hjälpa olika typer av hovar och hästar.)

VI TAR UPP
→ Evo Boots funktion och uppbyggnad. Hur man justerar och modifierar dem till olika hovtyper.
→ Praktiska övningar på bootsutprovning med Evo boots
→ Demonstration av modifiering av boots samt varmbootsning med Evo Boots

VEM ÄR KURSEN TILL FÖR? ALLA! 
Är du intresserad av hur du kan fixa perfekt individanpassade sportboots till din egen häst och vill veta hur du kan använda dig av Evo Boots så är detta kursen för dig! Kursen passar också dig som jobbar i hästnäringen som är nyfiken på moderna hovboots och vill veta mer om de senaste innovationerna, eller för dig som kanske funderar på att börja jobba med bootsutprovning. Här får du lära dig mer om vad det innebär

PRAKTISK INFORMATION
KURSLEDARE: Anna Hane, utbildad Hovvårdare, boots-specialist och VD på Viahov
NÄR?
DATUM: 30 Juni
Plats: Tegens Butik, Svenshögen.
Tid: 9:30-17

Observera! Det ingår också ett webinar med teori som du får via en länk till din epost efter att du köpt din plats på denna kurs.

PRIS: 649 kr per person.
ANMÄLAN: Boka din plats här på Viahovs hemsida. Följ länken!

Frågor? Maila eller ring till Viahov eller Tegens Butik.

Viahov 
031-799 29 12
[email protected] 

Tegens Butik
0739 - 884064
[email protected]