• Gårdsbutiken öppen tis 10-19 | tors 10-19
Frakt från 79 kr | Leverans 1-4 dagar

Hur fungerar EM Equibiomes produkter?

|23/08, 2023

Hur fungerar EM Equibiomes produkter?

EM betyder effektiva mikroorganismer och används för friskare hästar och stallmiljö

EM Equibiomes serie är framtagen till hästar och andra djur som hund, katt och lantbruksdjur. EM betyder effektiva mikroorganismer som används för friskare hästar och stallmiljö. Helt naturliga produkter som är snälla mot både djur och miljön och dessutom ger snabba resultat!
Med hjälp av EM Equibiomes produkter kan du både förebygga occh läka ut många hälsoproblem i hästens mage, stallmiljö, päls och hovar.

Produkterna ingår i en holistisk serie där Equibiome tillför goda mikroorganismer för att skapa friska miljöer i och på hästen, i stallet och ute i beteshagen. Equibiome jobbar för att sluta kretsloppet på ett hållbart och återbyggande sätt. Hög biologisk mångfald i kosten och i tarmarna är en av nycklarna till en välmående, frisk häst. Equibiome värnar om hästens välbefinnande och deras produkter bygger på ekosystemets principer.
Equibiomes EM®-baserade fodertillskott är mjölkfria, veganska och med mycket lågt innehåll av gluten och socker. Självklart 100% naturligt innehåll och inga GMO-förändringar.

Alla produkter för invärtes bruk kan kombineras med varandra och ges tillsammans med foder och andra tillskott. Du hittar hela sortimentet från Equibiome här! 


Vi på Tegens Butik har lång erfarenhet av att använda EM till hästar och då särskilt hästar som har problem med edokrina sjukdomar och fång. 

Kontakta oss och berätta om just din häst så hjälper vi dej med råd och tips om vilken produkt som kan passa. Vi brinner för att ge hästar chansen att må bättre så alla råd är självklart gratis. Välkommen att höra av dej, gärna till [email protected].

Hälsningar Camilla på Tegens.se