EM® Drink är ett flytande och glutenfritt kosttillskott med Aroniasmak. Den innehåller mjölksyrebakterier och enzymer vars uppgifter är att spjälka upp maten och bilda viktiga näringsämnen som håller kroppen i gott skick.
EM® Drink tillför en blandning av goda mikrober. De metaboliska produkterna som uppstår under en fermentering inkluderar vitaminer, enzymer och antioxidanter.
- 100% naturliga ingredienser.
- Rik på mjölksyrebakterier.
- Glutenfri.
- Fri från konserveringsmedel och utan tillsatt socker.
Användning
- Morgonshot innan frukosten för en bra start på dagen.
- Mocktail: Blanda med bubbelvatten, isbitar och färska krydda som tex mynta eller citronmeliss.
- Energidryck efter träningspasset.
- Inför, under och efter en antibiotikakur när bakteriefloran i tarmen bryts ner.
- God måltidsdryck på festen eller barnkalaset.
Dosering
Du kan dricka den koncentrerad eller utblandad med vatten efter smak. Skaka innan användning. Fyll glaset med 1 del EM® Drink och 2-3 delar vatten (kolsyrat eller vanligt). Börja försiktigt då produkten kan ha en laxerande effekt.
Storlek
2 liter.
Innehåll
Renat vatten, mjölksyrebakterier (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei), jästorganisk arionajuice (6%), naturlig svartvinbärsarom (4%), vetekliextrakt, socker. EM® Drink är opastoriserad. Glutenvärde: <5mg/kg Analys utförd 20190828
Inget socker. För att aktivera mjölksyrabakterierna matas de med socker. Socker fermenteras under jäsningsprocessen och omvandlas till mjölksyra. EM® Drink innehåller därför inget socker.
Hållbarhet
Bag in box: 12 mån från produktionsdatum.
Utspädd: Inom 24 timmar.
Förvaring
Förvaras i ett torrt utrymme i rumstemperatur. Får ej utsättas för direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för barn.
Vad är EM®?
EM® är en förkortning för ”effektiva mikroorganismer” och består av 80 olika mikroorganismer som existerar fritt i naturen. EM Drink baseras på EM-teknologin® som utvecklades av Dr. Higa i Japan efter hans 30-åriga forskning. EM® är inte ett kemiskt ämne och har aldrig genomgått genförändring.